CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

sâmbătă, 24 aprilie 2010

Salariile bugetarilor vor fi îngheţate şi în 2011!

Salariile bugetarilor vor fi îngheţate şi în 2011 dacă nu vor fi disponibilizaţi cel puţin 4% din angajaţii din sectorul public, reprezentând aproximativ 65.000 de salariaţi, au declarat pentru MEDIAFAX surse guvernamentale.

"Din angajamentele pe care le avem, de a reduce treptat cheltuielile de personal, rezultă că fără disponibilizarea a 4% din bugetari, salariile publice vor fi îngheţate şi în 2011. Nu va fi posibilă nici măcar indexarea cu rata inflaţiei",
au spus sursele.

Astfel, raportat la numărul total de angajaţi din sectorul public, de 1,36 milioane, numărul bugetarilor care ar putea fi disponibilizaţi s-ar ridica la aproximativ 65.000 de salariaţi.

Sa nu uitam, nici ce a spus joi, Premierul:
"Cei care cred că prin grevă în fiecare zi se pot obţine bani suplimentari se înşală. Banii aceştia trebuie să rezulte din eficienţă, din productivitate, să existe o bază sănătoasă ca ei să aibă o acoperire reală. Dacă nu, ne minţim frumos că ne creştem salariile şi pensiile, dar a doua zi avem inflaţie şi majorări de curs euro-leu".
Trist, deosebit de trist!
Pentru foarte multi, chiar tragic!
Au familii, copii, rate in banci ...
Altii, mari probleme cu sanatatea!
Si nu putini, un CUMUL de mari probleme!

Ce vor face? Cum se vor descurca?
Dar, cel mai important:
Ce VINOVATIE au?

Doar ca ... exista!
Pacatul de a se fi nascut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate