CONSTITUŢIA ROMÂNIEI ; ARTICOLUL 16 ; Alin.(2) : ,, NIMENI NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE" !? O frază de dânşii inventată!! Blogul unui fost discriminat in propria-i ţară!! Nu vă doresc şi vouă!! Un blog despre putregaiul politic din Romania. Un raft, din Biblioteca mea de frământări si gânduri ...

vineri, 16 septembrie 2011

Copilotul Ponta, nu stie nimic. El vrea precum mamaia, DOVADA. Pana una alta, sa fie arestat Pilotul!


Copilotul Ponta, sponsorizat cu cinci miliarde de "Regele asfaltului".
Ponta, presedintele PSD, ii plac cadourile de la marii milionari ai Romaniei care dau tarcoale statului si bugetului public, a dezvaluit "Evenimentul zilei". Umbrarescu a virat 502.000 de lei in beneficiul sefului PSD, pentru ca acesta sa poata concura in Raliul Romaniei si in sezonul 2009.



Fara Umbrarescu, Victor Ponta nu si-ar fi putut demonstra talentele de copilot, "Regele Asfaltului" cumparand efectiv masina de concurs - un Renault Clio RS3, special preparat pentru competitii. O asemenea masina costa enorm, echipajele avand nevoie de sponsori extrem de generosi. Iar Victor Ponta si pilotul Edwin Keleti l-au gasit in persoana
"Regelui Asfaltului" Dorinel Umbrarescu.

Edwin Keleti

Afacerea Ponta-Keleti-Umbrarescu a fost descoperita de Garda Financiara din Bacau. Asfaltatorul a acordat in 2009 o sponsorizare firmei Automedia SRL din Cluj Napoca, ce apartine coechipierului lui Ponta, Edwin Keleti. Prin contract, Umbrarescu a facturat contravaloarea masinii de raliu, iar Keleti se obliga sa ofere servicii de publicitate, fiind un barter obisnuit. De fapt, procedura era urmatoarea: intre Umbrarescu si firma pilotului clujean existau doua contracte in oglinda - unul de vanzare-cumparare a masinii si unul de publicitate. In aceeasi zi in care "Regele Asfaltului" emitea factura cu rata masinii, Edwin Keleti emitea o alta factura cu valoarea serviciilor de publicitate. Facturile avea exact aceeasi suma trecuta, compensandu-se. In total, s-au plimbat chitante in valoare de 502.866 lei.


Copilotul Ponta cere arestarea pilotului... pentru sponsorizari ilegale
Firma lui Edwin Keleti n-a facut niciodata publicitate companiilor lui Dorinel Umbrarescu, fapt sesizat de Garda Financiara Bacau. Pe masina de curse cumparata de "Regele Asfaltului" si folosita in competitii de cuplul Ponta-Keleti nu este inscriptionat numele niciunei firme apartinand lui Umbrarescu.

In concluzie, masina de 100.000 de euro (fara TVA) a ramas un cadou din partea lui Dorinel Umbrarescu pentru talentatul echipaj de raliuri Victor Ponta-Edwin Keleti. Intrebat cum explica sponsorizarea primita de la "Regele Asfaltului", Keleti a expediat repede convorbirea: "Va multumesc pentru interes. Momentan nu am nimic de declarat. O zi buna". Victor Ponta a ramas blocat cand EVZ l-a intrebat de contractul cu Umbrarescu..
"Sunt intrebari lipsite de inteligenta. Copilotii pot participa cu orice pilot, deci nu este partenerul meu. Arestati-l voi, de la Evenimentul zilei, pe Keleti daca a facut ceva ilegal".
In final, a trecut la amenintari: "Aveti grija ce scrieti, voi cei de la Evenimentul zilei, pentru ca sunt deja in proces cu ziarul si o sa ma bucur sa-mi fac campania electorala din banii ziarului".
Dorinel Umbrărescu

CINE E UMBRARESCU
Dorinel Umbrarescu este regele neincoronat al afacerilor cu statul in domeniul infrastructurii rutiere. In acest an, firmele lui Umbrarescu, Tehnostrade si Spedition UMB au castigat licitatia pentru repararea unor drumuri judetene si locale din judetele Suceava si Botosani. Pretul 551 milioane lei. In 2011, firmele lui Umbrarescu a castigat lucrari in zona Sighetul Marmatiei - 136 milioane lei, modernizarea DN 24 - 225 milioane de lei.
Sursa text:




============================
PSD-istii, au cuvantul!
Idem USL.
Admin,
NO COMMENT!
======================================

4 comentarii:

  1. Victor Ponta: PC ar putea să meargă singur la alegerile locale viitoare
    =========================
    Liderul PSD, Victor Ponta, a declarat, joi seară, în cadrul unei conferințe de presă la Iași că PC ar putea să meargă singur la alegerile locale viitoare, susținând că nu este “normală” situația din oraș, cu doi candidați din partea USL la primărie, Gheorghe Nichita (PSD) și Tudor Ciuhodaru (PC), informează Mediafax.

    “Situația de la Iași este anormală, cu care nu m-am împăcat. O consider în continuare împotriva ideii cu care s-a constituit USL. Alianța a fost constituită de Crin Antonescu și de mine, de către PNL și PSD, pentru a coaliza tot ce înseamnă opoziție închisă și nu mă mulțumește. Cred și avem anumite semne că în final să mergem pe ideea ca PC la alegerile locale să meargă peste tot singur în alegeri. Vor fi partenerii noștri după aceea”, a spus Victor Ponta.

    Ponta a precizat că la alegerile din 2008, primăria din Iași a fost câștigată de PSD, iar liberalii și social-democrații s-au înțeles peste tot în țară privind modul de împărțire a candidaturilor.

    “Nu este ușor să le spun colegilor PSD din Botoșani, Neamț sau Buzău că la Consiliul Județean va candida un libral, cum nici liberarilor nu le este ușor ca la Vaslui sau la Galați să accepte un social-democrat. Între PSD și PNL s-au găsit soluții. Nu exclud deloc varianta ca până la urmă PC să meargă peste tot separat în alegeri, iar în cazurile speciale putem susține un anume candidat. La sectorul 4 al Capitalei, primarul PC în funcție e bun și îl putem sprijni”, a adăugat Victor Ponta.

    Liderul PSD și secretarul general Liviu Dragnea participă vineri la ședința Consiliului Județean al PSD Iași, la care participă toți primarii partidului din județ.
    =======================
    Ponta, ai terminat PSD!!
    Asta ti-a fost misiunea?
    Bravos, boy!

    RăspundețiȘtergere
  2. Constantin: Ponta trebuie sa inteleaga ca USL nu poate functiona juridic fara PC
    ==================================
    Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat vineri ca functionarea USL, mai ales din punct de vedere juridic, nu este posibila fara conservatori, precizand ca are incredere in "maturitatea" liderului PSD.

    "Sunt convins ca declaratiile lui Ponta nu reflecta cu acuratete parerea dnului Ponta vis-a-vis de modul in care functioneaza USL. Spre deosebire de altii, eu cred in maturitatea si responsabilitatea politica a lui Ponta, insa trebuie facute cateva precizari: USL este formata din trei partide, PSD, PNL si PC. Cred ca aceasta uniune nu poate sa functioneze nici politic, dar mai ales juridic intr-o alta formula. Noi cred ca am demonstrat, PC, ca putem sa trecem peste frustrarile si ambitiile personale ale unor persoane si sa punem pe primul plan interesele generale si proiectul pe care USL il are pentru 8-9 ani de acum incolo", a afirmat Constantin.

    "Daca cineva isi inchipuie ca PC va juca un rol de decor cred ca nu a invatat nimic din politica ultimilor doi ani", a completat liderul PC, precizand ca partidul sau nu va renunta la candidatura lui Tudor Ciuhodaru pentru primaria Iasi.

    De asemenea, Constantin a fost intrebat daca sunt avute in vedere situatii similare celei de la Iasi, unde conservatorii candideaza separat la alegerile pentru primaria municipiului.

    El a replicat ca nu se pune problema unei alte localitati unde conservatorii sa intre separat in alegeri si a mentionat ca PC nu a "atentat" la niciun post vizat de PSD in momentul negocierilor privind candidaturile la alegerile locale.

    Totusi, Constantin a sustinut ca nu a reusit pana in prezent sa discute cu Victor Ponta despre declaratiile acestuia de la Iasi, dar a mentionat ca acest lucru se va intampla vineri, cel tarziu luni.

    Anterior, presedintele PC a declarat ca in cadrul sedintei ACD care a fost convocata vineri se vor discuta inclusiv afirmatiile lui Victor Ponta care a indicat conservatorilor sa candideze separat la locale, liderul PC mentionand ca aceste chestiuni trebuie lamurite.
    ===================
    Constantine, nu-i problema!
    Ponta e dus demult cu pluta!
    Pacat, mare pacat de PSD si stanga romaneasca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doi gugustiuci,
    Ponta si Antonescu,
    Fac Jocul lui Basescu!
    =====================
    P.S.: Pacat de PSD & PNL!
    Doua partide mari, importante,
    ingenuncheate de niste trepadusi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Victor Ponta se lasa de raliuri!
    Vineri, 23 09 2011
    ==================
    Liderul PSD, Victor Ponta a anuntat, vineri, la Raliul Iasului - unde anul trecut s-a rasturnat cu masina - ca, dupa incheierea Campionatului National de Raliuri din acest an, nu va mai participa la astfel de competitii: "In 2012 e o alta etapa, mult mai putin placuta decat asta".

    "Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singura etapa, la Bacau, dupa care ii las pe altii mai tineri si mai buni decat mine. In 2012 e o alta etapa, mult mai putin placuta decat asta. Marea problema e ca, daca castig cumva, dupa 2012 urmeaza etape si mai rele. In politica nu-i ca la sport, nu se compara", a declarat Victor Ponta, citat de Mediafax.

    RăspundețiȘtergere

Postări populare-Toate datele

Follow

Persoane interesate